През изминалата седмица ученици от 8., 9., 10. и 11. клас, специалност Рекламна графика, караха своите часове не в сградата на ПГТ „Александър Паскалев“, а в хотел в КК Пампорово. По време на 5-дневното изнесено обучение бъдещите дизайнери придобиха нови знания и умения по предметите рекламна и компютърна  графика, история на изкуството, композиция, цветознание, перспектива, живопис и рисуване с помощта на учителите си г-жа Даниела Боева и г-н Станимир Велев. Докато работиха с photoshop, рисуваха в стил кубизъм и сюрреализъм, вдъхновени от Пикасо, и декорираха великденски яйца, те се опознаваха, споделяха опит и идеи, учиха.

Всеки ден след приключване на учебните занимания, учениците спортуваха във фитнеса и релаксираха в басейна и спа центъра на хотела. Вечерите бяха изпълнени с много смях и забавление. Аниматорите изненадаха учениците с игри за опознаване, координация и баланс, доверие и екипна работа. Разходка сред природата до лифт станция Студенец създаде снежни и незабравими спомени.

И на изпроводяк, всички доволни си обещаха, че ще се включат в следващото подобно мероприятие.

Групата изказва своите благодарности на екипа на Гец 2 Груп, които през целия им престой в х-л “Орфей” неотлъчно се грижеха за комфорта и доброто им настроение.